Close

2023 m. Futsal I lygos PAFF pirmenybių “Komex” taurei laimėti nugalėtojais tapo FK”Ekrano senjorai”

2023 m. Futsal I lygos PAFF pirmenybių “Komex” taurei laimėti nugalėtojais tapo FK”Ekrano senjorai”, antri FK”Ekranas B”, treti
FK”Dembava”
FK”Ekrano senjorai” atstovavo E.Pavlijus, S.Petraitis, M.Jakštas, M.Butėnas, K.Pavlijus, A.Pavlijus, A.Grinkus, T.Gutauskas, A.Chernysh,
A.Monstavičius, V.Lozickas, T.Nemanis, M.Staškūnas, R.Palionis, E.Marcinkevičius ir T.Abramavičius. Pagrindinis komandos rėmėjas A.Michelsonas. Čempionų komandoje rezultatyviausi buvo T.Gutauskas 11 įv. ir M.Butėnas 10 įv.
FK”Ekranas B” 10 įvarčių pasiekė A.Smirnovas, FK Dembava” rezultatyviausias buvo A.Ndugwa su 26 įv., jis pelnė ir rezultatyviausiojo pirmenybių žaidėjo prizą.
Geriausiu vartininku tapo Di Fazio Salvatore /PSSK”Atomas/, o geriausiojo žaidėjo prizas atiteko M.Butėnui /FK”Ekrano senjorai”
Prizai-padėkos už pagalbą rengiant, pravedant PAFF pirmenybes įteikti R.Preidžiui ir A.Michelsonui.
PAFF prezidentas D.Butkus įteikė komandoms prizininkėms taures ir medalius, padėkojo visoms komandoms už dalyvavimą pirmenybėse ir išreiškė viltį, kad komandos gausiai dalyvaus ir vasaros PAFF III lygos /11prieš 11/ pirmenybėse.
Čempionams taurė ir medaliai buvo įteikti iš karto po pergalingų rungtynių prieš Pasvalio FC-SM, o likusios komandos buvo pakviestos į pirmenybių uždarymą kavinėje arenoje LAFA.
Apdovanojimų akimirkos:
+10
Žr. įžvalgas ir reklamas
Paryškinti įrašą
Visos reakcijos:

7