Close

2023 m. PAFF-ŠAFF III lygos 11×11 futbolo pirmenybių “Komex” taurei laimėti nugalėtojų ir prizininkų apdovanojimai

Ieškantys geriausios Breitling replikos parduotuvės JK, ieškokite tik breitlingreplica. Išskirtiniu produktų asortimentu ir įsipareigojimu kokybei jie tikrai išsiskiria iš kitų.
Rolex Daytona kopiją galima įsigyti iš nerūdijančio plieno, aukso, platinos arba kaip dviejų atspalvių modelio, kuriame derinamas nerūdijantis plienas ir auksas.
Svetainėje watchesportal.com galite atrasti geriausių šveicariškų laikrodžių kopijų.
Norėdami gauti išsamios informacijos apie netikrus laikrodžius, peržiūrėkite šiuos patikimus JK tinklaraščius.
Prieš 2023 m. Futsal A lygos rungtynes Radviliškyje ŠSPS-Radviliškis ir VGTU Vilkai ŠSPC-Radviliškis komandai buvo įteikta 2023 m. PAFF-ŠAFF III lygos 11×11 futbolo pirmenybių “Komex” taurei laimėti nugalėtojų taurė ir pirmos vietos medaliai. Apdovanojimus įteikė Panevėžio apskrities futbolo federacijos prezidentas D.Butkus ir Šiaulių apskrities futbolo federacijos prezidentas G.Mirauskas. Radviliškiečiams atiteko ir pereinamoji taurė, kaip geriausiai pasirodžiusiai komandai iš Šiaulių apskrities futbolo federacijos komandų.
Antros vietos taurė ir medaliai jau anksčiau buvo įteikti Biržų FK”Širvėnos” komandai Biržuose futbolo sezono uždarymo ceremonijoe.
Optibet I lygos rungtynių FK”Ekranas”-FK”Minija” pertraukos metų trečios vietos taure ir medaliais buvo apdovanoti FK”Ekranas B” futbolininkai.
Rezultatyviausiais šių pirmanybių žaidėjais, įmušusiais po 12 įvarčių tapo FK”Venta” puolėjai V.Viktoravičius ir D.Konikas. Jiems prizus įteikė Optibet A lygos Šiauliuose rungtynių pertraukos metu tarp FA”Šiauliai” ir FK”Panevėžys” Šiaulių apskrities federacijos prezidentas G.Mirauskas ir valdybos narys R.Viktoravičius.
Drausmingiausios čempionato komandos FK”Širvėna” /16 geltonų kortelių/ ir FK”Venta” /17 geltonų kortelių/. Nedrausmingiausia komanda FK”Saned B” /4 raudonos ir 20 geltonų kortelių.